Υπνοδωμάτια & Μπάνια

Εσωτερική Διαβίωση

LaEva-Oasis-luxury-villa-44-1-1536x1025 THE VILLA
LeEva-Oasis-luxury-villa-Bedrooms-0604

Εσωτερική Διαμόρφωση Δωμάτια και Μπάνια

Αυτή η μαγευτική βίλα αποπνέει μια αίσθηση κομψότητας και απόλυτης ηρεμίας, προσφέροντας μια αναζωογονητική εμπειρία διαμονής που ανανεώνει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Σχεδιασμένη με απόλυτη έμφαση στη χαλάρωση και την άνεση, η βίλα διαθέτει 4 πολυτελή υπνοδωμάτια και 4 ιδιωτικά μπάνια, καθένα με τη δική του μοναδική διακόσμηση και ατμόσφαιρα, αποπνέοντας αίσθηση υψηλής αισθητικής. Αυτή η εξαιρετική κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως και 9 επισκέπτες, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για ζευγάρια ή οικογένειες ή παρέες που αναζητούν μια αξέχαστη και πολυτελή απόδραση.

Το Ισόγειο

Μπαίνοντας στο ισόγειο της LeEva Oasis Villa, θα συναντήσετε έναν χώρο που αποπνέει κομψότητα και άνεση. Το ευρύχωρο σαλόνι με τον διακριτικό κρυφό φωτισμό δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για στιγμές χαλάρωση . Ο χώρος διαθέτει μια 55 ιντσών τηλεόραση, αυτόνομο κλιματισμό και συρόμενες γυάλινες πόρτες που οδηγούν στην υπαίθρια τραπεζαρία, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα γεύματά σας με θέα την πισίνα και τη θάλασσα.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα περιλαμβάνει σύγχρονες συσκευές και όλα τα απαραίτητα για να ετοιμάσετε γεύματα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια (0,90×2,00), τα οποία μπορούν να ενωθούν με ανώστρωμα κατόπιν αιτήματος. Το δωμάτιο διαθέτει επίσης 32 ιντσών έξυπνη τηλεόραση, αυτόνομο κλιματισμό, κρυφό φωτισμό και ευρύχωρη ντουλάπα.

Στο ισόγειο θα βρείτε επίσης αποθήκη, πλυντήριο και ένα ευρύχωρο μπάνιο με ντουζιέρα, εξασφαλίζοντας όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.

LaEva-Oasis-luxury-villa-44-1-1536x1025 THE VILLA
LeEva-Oasis-luxury-villa-Bedrooms-0604
LaEva-Oasis-luxury-villa-0714

Πρώτος Όροφος

Στον πρώτο όροφο, το κύριο υπνοδωμάτιο προσφέρει την απόλυτη πολυτέλεια με ένα υπέρδιπλο κρεβάτι (1,80×2,00), έξυπνη τηλεόραση 32 ιντσών, αυτόνομο κλιματισμό, κομψό κρυφό φωτισμό και ευρύχωρη ντουλάπα. Από το δωμάτιο έχετε άμεση πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό μπαλκόνι, όπου μπορείτε να απολαύσετε μαγευτική θέα στη θάλασσα και το βουνό. Το δωμάτιο διαθέτει επίσης ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα για την απόλυτη άνεση.

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με δύο μονά κρεβάτια (0,90×2,00), τα οποία μπορούν να ενωθούν κατόπιν αιτήματος με ανώστρωμα, προσφέροντας ευελιξία στη διαμόρφωση του χώρου. Το δωμάτιο διαθέτει επίσης έξυπνη τηλεόραση 32 ιντσών, αυτόνομο κλιματισμό, κομψό κρυφό φωτισμό και ντουλάπα. Η άμεση πρόσβαση σε ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και το απέραντο πράσινο συμπληρώνει την εμπειρία χαλάρωσης, ενώ το δωμάτιο διαθέτει και ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα.

Το τρίτο υπνοδωμάτιο προσφέρει έναν άνετο χώρο με υπέρδιπλο κρεβάτι (1,60×2,00), έξυπνη τηλεόραση 32 ιντσών, αυτόνομο κλιματισμό, κομψό κρυφό φωτισμό και ντουλάπα. Το δωμάτιο διαθέτει επίσης πρόσβαση σε μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και το καταπράσινο βουνό, ιδανικό για να χαλαρώνετε απολαμβάνοντας την όμορφη τοποθεσία. Το μπάνιο είναι κοινόχρηστο και βρίσκεται εκτός του δωματίου, εξοπλισμένο με ντουζιέρα και όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

leeva-oasis-villa-Bedrooms-0738
Βρίσκεται στον 1ο όροφο

1 μεγάλο διπλό κρεβάτι

LaEva-Oasis-luxury-villa-4051
Βρίσκεται στο ισόγειο

2 μονά κρεβάτια

leeva-oasis-villa-Bedrooms-0799
Βρίσκεται στον 1ο όροφο

2 μονά κρεβάτια

leeva-oasis-villa-Bedrooms-0863
Βρίσκεται στον 1ο όροφο

1 μεγάλο διπλό κρεβάτι